Oficinas Centrales
Ronda Llevant, 60 08310 - Argentona, Barcelona
Teléfono:
931 884 614
Correo:
estudio@mustachecreative.com

Seo/Sem

SEO i SEM s’han convertit en una cosa imprescindible per a l’estratègia de comunicació en l’entorn digital. Des de Mustache et volem ajudar a desenvolupar el procés de posicionament de la teva marca i posicionar la teva web de manera orgànica perquè els teus clients et trobin en la primera pàgina de resultats en els cercadors d’Internet.

  La frase

  «L'objectiu no és "fer que els teus enllaços semblin naturals"; L'objectiu és que els teus enllaços siguin naturals«. -Matt Cutts-

  Una vegada finalitzat el procés de branding i de crear la teva pàgina web, arriba el moment de generar el trànsit desitjat cap a les teves plataformes a través del Màrqueting Digital. Per a això, les estratègies de SEO i SEM són imprescindibles. El SEO (o posicionament orgànic) ens permet millorar la visibilitat de la nostra web amb tècniques de generació de contingut.

  Qui és el teu públic?

  «Avui dia no es tracta de "obtenir trànsit" sinó d'aconseguir el trànsit objectiu i pertinent«. -Adam Audette-

  D’altra banda el SEM fa referència a les eines de desenvolupament de publicitat en els cercadors i les xarxes socials. Una bona campanya de SEM, acompanyada d’un treball previ de SEO, faran incrementar el nombre de visites a la teva web.

  A Mustache ens encarregarem de buscar la millor solució, sobre la base de les capacitats i expectatives de la teva empresa!

  Treballem junts?

  Explica'ns el teu projecte

  Som un equip de creatius amb una àmplia experiència en disseny i comunicació. Creem identitats i aportem solucions reals als teus projectes.

  CONTACTA
  close slider


   Accepto la política de privacitat de Mustachecreative.com


   This site is registered on wpml.org as a development site.